zondag 12 augustus 2007

Tour de Drylst

Vandaag was mijn moeder jarig. Op weg naar de verjaardagskoffie en gebak hebben I en ik een klein fiets-ommetje om Sneek gemaakt. Het was een prachtige morgen. Hieronder een kleine impressie.


Het nieuwe sportpark ligt er rustig bij op deze zondag in de vakantie. Dat zal met een paar weken wel weer anders zijn.Deze foto is gemaakt vanaf de oude Hemdijk. Op rechts is het industrieterrein te zien. Het tracé van de nieuwe A7 is al goed te zien.
Deze lakenvelders liggen met volle buik ook lekker van het mooie weer te genieten.

In IJlst zijn de werkzaamheden afgerond. Op de foto is het omstreden woonblok te zien dat de oude fabriek aan het zicht onttrekt. Ik moet zeggen dat het er allemaal prachtig uitziet. Maar een stadsplein, met zicht op de fabriek die zo bepalend voor IJlst is geweest, had ik ook wel wat gevonden. De pijp is verlengd. Mooi resultaat.


En last but not least: De Rat. Wanneer het donker zie je hem vanuit Sneek mooi verlicht aan het einde van de Geeuw staan.

Ik hoorde een roddel dat Wymbrits voornemens is een aantal huizen te bouwen in de buurt van De Rat. Maar ik weet niet hoe betrouwbaar mijn bron is.2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Niels

Leuk stukje hest weer skreven. Bist al weer wat opknapt,of bist noch wat min?

S.

De Bruijne Kiek zei

@S. Gewoan rustig deurgaan......