zaterdag 11 augustus 2007

Su maar wat

Ut was wat rustig op mien logje de aflopen dagen. De oorzaak was tweeledig. Mien verbiening met het WWW was niet optimaal. 'K hef Athome even an 'e lijn hat en die hewen 't weer in orde maakt. Daarnaast bin 'k een bitsje min op 'e billig. Niet ernstig hoor! Pien ien 'e kop, slapkes en wat switterig. Ja, jum sille wel denke: "hij het te veul hat in de Sneekweek". Maar dat is niet het geval. 'k Sal wel wat onder de leden hewwe. 't Sal ok wel weer overgaan.

Donderdag sat ik met vier dronken dropjes in 'e trein van 7.30 uur naar Liwwarden. Ze stonke mie tegemoet. De mannen waren even best op stap weest in Sneek en waren op weg naar hus. Ergens in Hollan waarschienlik. 'k Hef 't self vroeger oek wel daan. Stappen, niet te veul drank en 's ochtends douche en dan naar 't werk. 'k Werkte als student in 't Antonius als schoonmaker achter sun grote machine. De hal en alle gangen waren mien werkterrein. Mooi werk! De eerste uren ging 't wel maar daarna kwam de vermoeidheid en de spierpijn. Over de spierpijn hoorde ik disse mannen ok al klagen. Na de lunch was 't helemaal dreeg. Dan kon 'k de ogen maar amper open houwe.

Donerdagavond binne we even bij M&I weest. Ze hewwe namelijk een kleine kregen. 't Is hun tweede en hij heet Sander. Un prachtig mantsje en 't ging poer best met 'm. Met de moeke ging 't zowaar nog beter. Ze deed 36 uur na de geboorte de deur al voor ons open!
Je wille daar niet met lege handen an komme, dus hadden we een pakket voor de moeke maakt. Die het immers 't meeste werk deen de aflopen 9 maanden. 't Pakket bestond ut verschillende lekkernijen die je tiedens de zwangerschap niet hewwe mag: franse kaas, filet american, wijntsje, etc. 't Sal vast smake!

Geen opmerkingen: