dinsdag 26 juni 2007

Mountainbiken

Afgelopen zondagmorgen ben ik, samen met Alex, sinds tijden weer even weg geweest op de mountainbike. De laatste keer was vorig jaar september tijdens het mannen-mountainbike-weekend in Winterberg (Dsl).

Alex kwam mij rond 10.00 uur ophalen en circa een uurtje later zaten we in Diever klaar op de fiets voor vertrek. In het Drents-Friesewold zijn twee routes uitgezet met een lengte tussen de 25 en 30 km. Mooie routes door het bos, over de hei en hier en daar wat klimwerk over een zandbult (maar echt mountainbiken mag dat natuurlijk niet heten).

Het was mooi weer om te biken: niet te warm en geen regen. Dat het de afgelopen dagen veel geregend heeft was wel goed te merken. In het parcours lagen diepe plassen. Zo goed en zo kwaad als dat gaat probeer je die te ontwijken, maar dat lukt niet altijd. Bij terugkomst zaten we dan ook flink onder de bagger.

Het mannen-mountainbike-weekend 2007 staat gepland. Het laatste weekend van september zitten we in de Ardennen. Van tevoren nog maar even trainen!

Geen opmerkingen: